Groenteboer Zalk

Ben je woonachtig in de omgeving van Zalk en heb jij het liefst elke dag een portie verse groenten op je bord met twee stuks fruit? Dan ben je bij de groenteboer van Zalk op het juiste adres. Bj Thuisfruit hoef je voor je groenten en fruit niet meer de deur uit. Thuisfruit.nl is de groenteboer van Zalk, Zwolle, Kampen, Dronten en omgeving die je complete AGF pakketten eenvoudig, snel en gratis bij jou thuis bezorgen. 

Groenteboer Zalk

Waarom de groenteboer van Zalk inschakelen?

Het is algemeen bekend dat een portie groenten en twee stuks fruit heel goed passen in een gezonde levensstijl. Bij Thuisfruit kun je ervoor kiezen om een compleet pakket te bestellen, zodat je elke dag van voldoende groente en fruit bent voorzien. Daarnaast heb je bij de groenteboer van Zalk ook een ruime keuze uit allerlei verschillende soorten groenten en fruit die je niet snel in de supermarkt zult vinden. Wil je dus een gezond en gevarieerd pakket ontvangen? Schakel dan de groenteboer van Zalk in. 

De voordelen van Thuisfruit

Zoals hierboven al vermeld zorgt het eten van voldoende groente en fruit voor een gezonde levensstijl. Bij de groenteboer van Zalk heb je een ruim assortiment waar je uit kunt kiezen. Fruit die je nog nooit in de supermarkt hebt zien liggen, groente waar je misschien nog nooit van gehoord hebt en het mooiste is dat het allemaal veel verser is dan de AGF uit de supermarkt. De meeste groente en fruit komt rechtstreeks uit de eigen boomgaarden of uit de bodem van de eigen regio. Proef de producten in perfecte staat met de beste rijpheid. Kies je pakket uit en het wordt gratis, snel en gemakkelijk bij je thuis bezorgd. Hieronder een greep uit ons assortiment:

Wij bezorgen in de regio Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Hattem, Oldebroek, Hasselt, Genemuiden, Wezep en Dronten. Kunnen wij iets voor jou betekenen? Neem contact met ons op via het contactformulier of het WhatsApp symbool rechts in jouw scherm.

AGF pakket van de groenteboer van Zalk kopen?

Heb je interesse in een pakket vol verse groente, heerlijk fruit, aardappelen, kruiden, fruitsappen en nog veel meer? Schakel dan de groenteboer van Zalk in. Je stelt een pakket eenvoudig samen op de website van Thuisfruit. Zou je graag meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038 – 234 0 678 of door een e-mail te sturen naar info@thuisfruit.nl. Fruitmand bestellen? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.