Groenteboer Dronten

Voor jouw groente en fruit ga je het liefst naar een groenteboer in Dronten. De producten zijn daar namelijk een stuk verser dan in de supermarkt. Wil je ook van de lekkerste fruit- en groentesoorten genieten? Schakel dan vandaag nog Thuisfruit in. Wij bezorgen groente en fruit van onze groenteman twee keer per week in Dronten: op maandag en op vrijdag. Waar wacht je nog op? Plaats vandaag nog een bestelling!

Groenteboer Dronten Thuisfruit

Verse groenten

Kun je ook zo genieten van een heerlijke stamppot met verse andijvie of een vol bord met worteltjes? Bij Thuisfruit profiteer je iedere dag weer van de lekkerste groenten. Weet je nog niet wat jij de komende week wilt gaan eten? Kies dan voor een van onze groentepakketten. Zo ben je altijd voordelig uit. Bij onze groenteboer nabij Dronten vindt u, onder andere:

Vers fruit

Naast groente, bezorgen wij in Dronten ook vers fruit. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze heerlijke bananen, appels en ananassen? Onze fruitwinkel nabij Dronten heeft het allemaal voor jou in huis. Ook bieden wij verschillende fruitsappen aan. Wil je – als ondernemer – jouw personeel een gezond tussendoortje aanbieden? Onze groenteboer biedt bedrijven in Dronten ook werkfruit aan.

Lekker vers met Thuisfruit

Groente en fruit: vers van het land. Daar richten wij ons bij Thuisfruit graag op. Al meer dan 40 jaar telen wij allerlei soorten groente en fruit. Niet veel later volgde de oprichting van onze groente- en fruitwinkel nabij Dronten. Bij Thuisfruit gaan wij – ook nu – graag met onze tijd mee. In 2009 ging daarom onze webshop online. Via dit digitale adres is de weg naar onze groenteman – ook vanuit Dronten – nog makkelijker te vinden; ook voor werkfruit.

Heb je geen tijd om onze winkel te bezoeken? Bij Thuisfruit bezorgen wij onze groente en fruit ook in Dronten. Zo hoef je er de deur niet voor uit. Dit doen wij twee keer in de week. Onze groenteman rijdt iedere maandag en vrijdag door Dronten. Hiervoor betaal je géén bezorgkosten.

In Dronten een groenteboer nodig?

Groente. Fruit. Sappen. Stuk voor stuk vers van het land. Kun je daar ook zo van genieten? Laat jouw groente en fruit daarom vandaag nog door onze groenteman bij jou thuis in Dronten bezorgen. Dit doe je door contact op te nemen met Thuisfruit.nl. Je vindt onze groente- en fruitwinkel aan De Chalmotweg 1 in Kamperveen – nabij Dronten. Voor vragen kun je ook contact opnemen door te bellen (038 – 234 0 678) of door ons contactformulier in te vullen. Wanneer staat onze groenteboer bij jou in Dronten voor de deur? Wij bezorgen in de regio Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Hattem, Oldebroek, Zalk, Hasselt, Genemuiden en Wezep.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.