Groenteboer Dronten

Voor uw groente en fruit gaat u het liefst naar een groenteboer in Dronten. De producten zijn daar namelijk een stuk verser dan in de supermarkt. Wilt u ook van de lekkerste fruit- en groentesoorten genieten? Schakel dan vandaag nog Thuisfruit in. Wij bezorgen groente en fruit van onze groenteman twee keer per week in Dronten: op maandag en op vrijdag. Waar wacht u nog op? Plaats vandaag nog een bestelling!

 

Bekijk meteen ons ruime assortiment

 

Groenteboer Dronten Thuisfruit

 

Verse groenten

Kunt u ook zo genieten van een heerlijke stamppot met verse andijvie of een vol bord met worteltjes? Bij Thuisfruit profiteert u iedere dag weer van de lekkerste groenten. Weet u nog niet wat u de komende week wilt gaan eten? Kies dan voor een van onze groentepakketten. Zo bent u altijd voordelig uit. Bij onze groenteboer nabij Dronten vindt u, onder andere:

 

Vers fruit

Naast groente, bezorgen wij in Dronten ook vers fruit. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze heerlijke bananen, appels en ananassen? Onze fruitwinkel nabij Dronten heeft het allemaal voor u in huis. Ook bieden wij verschillende fruitsappen aan. Wilt u – als ondernemer – uw personeel een gezond tussendoortje aanbieden? Onze groenteboer biedt bedrijven in Dronten ook werkfruit aan.

 

Lekker vers met Thuisfruit

Groente en fruit: vers van het land. Daar richten wij ons bij Thuisfruit graag op. Al meer dan 40 jaar telen wij allerlei soorten groente en fruit. Niet veel later volgde de oprichting van onze groente- en fruitwinkel nabij Dronten. Bij Thuisfruit gaan wij – ook nu – graag met onze tijd mee. In 2009 ging daarom onze webshop online. Via dit digitale adres is de weg naar onze groenteman – ook vanuit Dronten – nog makkelijker te vinden; ook voor werkfruit.

Heeft u geen tijd om onze winkel te bezoeken? Bij Thuisfruit bezorgen wij onze groente en fruit ook in Dronten. Zo hoeft u er de deur niet voor uit. Dit doen wij twee keer in de week. Onze groenteman rijdt iedere maandag en vrijdag door Dronten. Hiervoor betaalt u géén bezorgkosten.

 

In Dronten een groenteboer nodig?

Groente. Fruit. Sappen. Stuk voor stuk vers van het land. Kunt u daar ook zo van genieten? Laat uw groente en fruit daarom vandaag nog door onze groenteman bij u thuis in Dronten bezorgen. Dit doet u door contact op te nemen met Thuisfruit.nl. U vindt onze groente- en fruitwinkel aan De Chalmotweg 1 in Kamperveen – nabij Dronten. Voor vragen kunt u ook contact opnemen door te bellen (038 – 234 0 678) of door ons contactformulier in te vullen. Wanneer staat onze groenteboer bij u in Dronten voor de deur?

Open chat
Kunnen wij je helpen? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 08:00 en 20:00.