Bestelinformatie

Bezorgplaatsen

Thuisfruit bezorgt op maandag en vrijdag in de volgende plaatsen: Kampen, IJsselmuiden, Hasselt, Genemuiden, Zwolle, Hattem, Zalk, Dronten en Swifterbant.

Op maandag 27 en vrijdag 31 december bezorgen wij niet.

Gratis bezorging boven €15,-

Thuisfruit.nl hanteert geen bezorgkosten op bestellingen van €15,- of meer. Onze bezorgers rijden op maandag en vrijdag in alle woonwijken van de betreffende plaatsen Kampen, IJsselmuiden, Hasselt, Genemuiden, Zwolle, Hattem, Zalk, Dronten en Swifterbant.

Maandagavond in huis?

Je bestelling moet zondagavond uiterlijk 20:00 geplaatst zijn.

Vrijdagavond in huis?

Je bestelling moet donderdagavond uiterlijk 20:00 geplaatst zijn.

Kerstperiode

Bestellen voor de kerstdagen kan t/m woensdag 22 december 18:00 uur, levering vindt plaats op vrijdag 24 december tussen 09:00 en 15:00 uur. Van maandag 27 december t/m vrijdag 31 december zijn wij gesloten.

Afhalen?

Je bestelling moet uiterlijk ’s avonds 20:00 geplaatst zijn. De bestelling kun je de volgende dag afhalen in onze winkel;

Woensdag t/m Donderdag: 09:00- 17:30
Zaterdag: 09:00 – 17:30

Van maandag 27 december t/m vrijdag 31 december zijn wij gesloten.

Aan het eind van het aankoopproces kun je aangeven wanneer je jouw bestelling bezorgd wilt hebben of wilt afhalen. Dit kun je doen door een dag naar keuze te selecteren in de agenda.

Pinnen is mogelijk in onze winkel.

Betalingen

Bestellingen die gedaan worden op thuisfruit.nl kunnen bij voorkeur worden voldaan via IDEAL. Deze wijze van betalen is veilig voor ons maar ook voor u! Voor bedrijven is het mogelijk om op rekening te bestellen.

Indien je liever betaald bij aflevering verzoeken wij je contant geld in een gesloten enveloppe te voorzien van naam en ordernummer. Gelieve dit tijdig klaar te leggen voor onze bezorger. Uiteraard voldoen wij aan alle veiligheidsaspecten met betrekking tot online verkoop

Service

Wanneer gebreken aan geleverde producten worden geconstateerd, dienen deze direct na constatering of in elk geval binnen 12 uur na aflevering, per e-mail of telefonisch te worden gemeld aan Thuisfruit.nl . Er dient een foto van het zichtbare gebrek te worden meegezonden. Dit kan gemakkelijk via de WhatsApp service op onze site. Hier kun je een bestand toevoegen. Thuisfruit.nl zal dan zo spoedig mogelijk contact opnemen met de klant om een antwoordt en oplossing te bieden. Wij streven ernaar om dit binnen 1 uur te doen.

Bestelling annuleren

Wanneer je een bestelling heeft gedaan bij de Thuisfruit.nl, welke je niet meer wenst door te laten gaan, dien je een mail te sturen naar info@thuisfruit.nl. Hierin vermeld je jouw bestelnummer en persoonsgegevens, waarna zal worden beoordeeld of je bestelling geannuleerd kan worden. Je bestelling kun je kosteloos annuleren indien je dit doorgeeft voor 20:00 op de vooravond van jouw bezorgdag.

Thuisfruit.nl
Vestigingadres: Fernhoutstraat 2 , 8266 EA Kampen

Wijzigingen met betrekking tot bestel en bezorgdagen worden tijdig en duidelijk kenbaar gemaakt via de website en sociaal media.

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.