Fruitmand bezorgen Zwolle

Wil je een fruitmand laten bezorgen in Zwolle? Bij Thuisfruit.nl kun je een fruitmand bestellen en laten bezorgen op elk gewenst adres in Zwolle en omgeving. Een fruitmand als cadeau is toepasselijk voor vele gelegenheden. De fruitmanden van Thuisfruit.nl zijn gevuld met het allerlekkerste verse fruit, diverse sapjes en stroop.

Fruitmand bezorgen Zwolle

Fruitmand bestellen Zwolle

Ben je op zoek naar een smakelijke verrassing? Kies dan voor een heerlijke fruitmand van Thuisfruit.nl. Leuk om te geven voor een verjaardag, als vitamineboost voor de zieke, een liefde, geboorte of gewoon zomaar. Thuisfruit.nl heeft voor bijna iedere gelegeheid een geschikte fruitmand. Bij de fruitmanden kun je een gratis kaartje laten meeleveren, voorzien van een persoonlijke boodschap. 


Fruitmand bestellen 


Vers fruit uit de eigen regio

Wanneer je een fruitmand besteld, wil je er zeker van zijn dat het fruit vers is en de bezorging in Zwolle naar wens verloopt. Bij Thuisfruit.nl bestel je niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio. Zo telen wij al ruim 40 jaar diverse fruitsoorten en kopen wij verse producten bij collega’s in. Het fruit dat voor de fruitmand geselecteerd is, is daarmee gegarandeerd vers. 

Fruitmand laten bezorgen in Zwolle

Wil je een fruitmand laten bezorgen in Zwolle? Wij bezorgen iedere maandag en vrijdag in Zwolle. Hiervoor betaal je géén bezorgkosten. Bestel hierbij minimaal een dag vooraf: 

  • Maandag bezorgd? Bestel dan op vrijdag, zaterdag of zondag.
  • Vrijdag bezorgd? Bestel dan op maandag t/m donderdag.

Groenten en fruit bezorgen

Naast fruitmanden, bezorgen wij ook verse groenten en fruit bij jou thuis in Zwolle. Zoek je daarom een groenteboer die bezorgd in de regio Zwolle? Bekijk de producten in onze webshop en plaats eenvoudig een bestelling. De inhoud van jouw bestelling wordt volledig hygiënisch en gekoeld ingepakt

Vragen over onze fruitmanden?

Heb je een vraag over onze fruitmanden of de bezorging ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 – 234 0 678 of door ons contactformulier in te vullen. Voor welke gelegenheid laat jij een fruitmand in Zwolle bezorgen? Wij bezorgen in de regio Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Hattem, Oldebroek, Zalk, Genemuiden, Wezep en Dronten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.