Fruitmand bezorgen Kampen

Fruitmand laten bezorgen in Kampen? Bij Thuisfruit.nl, dé groenteboer uit Kampen, kun je een geheel verzorgde fruitmand bestellen en laten bezorgen op ieder gewenst adres in Kampen om omstreken. Onze fruitmanden zijn gevuld met het allerlekkerste verse (seizoens) fruit, diverse sapjes en stroop. 

Fruitmand bezorgen Kampen

Online fruitmand bestellen in Kampen

Op zoek naar een smakelijke verrassingen voor een familielid, vriend/vriendin of collega? Bestel dan een fruitmand bij Thuisfruit.nl en laat deze gratis bezorgen in de regio Kampen.  Een fruitmand als cadeau is toepasselijk voor vele gelegenheden. Bijvoorbeeld wanneer iemand ziek is, maar voor een verjaardag, geboorte, een liefde of gewoon zomaar. Voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikte fruitmand en bijpassend kaartje, welke je kunt voorzien van een persoonlijke boodschap.


Fruitmand bestellen 


Fruitmand bezorgen in Kampen 

Wanneer je een fruitmand bij iemand wilt laten bezorgen in Kampen betaal je géén verzendkosten. Wij bezorgen iedere maandag en vrijdag in Kampen. Houd er rekening mee dat wij minimaal 1 dag nodig hebben om jouw bestelling te verwerken:

  • – Fruitmand op maandag laten bezorgen? Bestel dan op vrijdag, zaterdag of zondag.
  • – Fruitmand op vrijdag laten bezorgen? Bestel dan op maandag t/m donderdag.

Ook voor al jouw groenten en fruit!

Naast fruitmanden in Kampen, bezorgen wij ook verse groenten en fruit aan huis. Wil je ook gebruik maken van deze bezorgdienst? Neem dan een kijkje in onze webshop en plaats eenvoudig een bestelling. De inhoud van jouw bestelling wordt volledig hygiënisch en gekoeld ingepakt. Heb je een vraag over een van onze producten of de bezorging ervan? Neem dan gerust contact met ons op. 

Vragen over onze fruitmanden in Kampen?

Thuisfruit.nl teelt al ruim 40 jaar diverse fruitsoorten en koopt verse producten bij collega’s uit de regio in. Het fruit dat voor jouw fruitmand geselecteerd is, is daarmee gegarandeerd vers. Wil je een fruitmand laten bezorgen in Kampen, maar heb je nog een vraag over de inhoud of bezorging ervan? Bel dan even naar 038 – 234 0 678 of vul ons contactformulier in. Voor welke gelegenheid laat jij een fruitmand in Kampen bezorgen? Wij bezorgen in de regio Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Hattem, Oldebroek, Zalk, Genemuiden, Wezep en Dronten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.