Groenteboer Genemuiden

Op zoek naar een (online) groenteboer in Genemuiden? Bij Thuisfruit.nl vind je verse groenten en fruit welke je kunt afhalen, maar ook eenvoudig bij jou thuis kunt laten bezorgen. Onze bezorgers rijden op maandag en vrijdag in alle woonwijken van Genemuiden. En helemaal mooi: voor bestellingen van €15,- of meer hanteren wij geen bezorgkosten!

Groenteboer Genemuiden

Over thuisfruit.nl

Thuisfruit.nl is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke speler met wekelijks meer dan 800 klanten. De producten worden sinds 1988 verkocht in onze groentezaak in Kampen en sinds 2009 via thuisfruit.nl in heel Nederland, waaronder Genemuiden. Een gedeelte van ons assortiment kweken wij zelf aan de rand van Kampen. De overige producten worden rechtstreeks ingekocht. Dit in combinatie met efficiënte processen en eigen bezorgdienst zorgt ervoor dat wij verse producten kunnen garanderen!

Daarnaast voldoen wij aan de wet- en regelgeving van de NVWA. Onze verpakkingen kunnen wij hergebruiken en dat betekent minder afval en minder kosten.

Ons aanbod groente en fruit

Thuisfruit.nl biedt als online groenteboer complete AGF-pakketten aan. Dus naast verse groenten en fruit, kun je ook bij ons terecht voor aardappelen, gesneden groenten, fruitsappen en kruiden.

Werkfruit voor jouw bedrijf in Genemuiden

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de mensen meer fruit eet als het op het werk wordt aangeboden. Niet alleen is het een gezonde snack, het zorgt ook voor een goede sfeer en hogere productiviteit. Wil jij ook je medewerkers blij maken met vers fruit op het werk? Thuisfruit.nl levert dagelijks werkfruit bij diverse bedrijven, waaronder in Genemuiden!

Fruit en groente laten bezorgen in Genemuiden

Precies zoals onze slogan zegt: voor groenten & fruit, hoef je de deur niet meer uit! Wil jij ook gebruik maken van onze bezorgdienst? Bekijk de producten in onze webshop en plaats eenvoudig een bestelling. De inhoud van jouw bestelling wordt volledig hygiënisch en gekoeld ingepakt. Heb je een vraag over een van onze producten of de bezorging ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 – 234 0 678 of door ons contactformulier in te vullen. Wanneer plaatst jij jouw eerste bestelling bij dé online groenteboer van Genemuiden? Wij bezorgen in de regio Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Hattem, Oldebroek, Zalk, Hasselt, Wezep en Dronten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.