Groenteboer Wezep

Ben je op zoek naar een groenteboer in Wezep? Bij Thuisfruit.nl vind je verse groenten en fruit welke je eenvoudig bij jou thuis kunt laten bezorgen. Onze bezorgers rijden iedere maandag en vrijdag in alle woonwijken van Wezep. Het enige wat je hoeft te doen is jouw bestelling online te plaatsen. En helemaal mooi: bij bestellingen van 15 euro of meer betaal je geen bezorgkosten!

Groenteboer Wezep

Fruit op het werk in Wezep

Wil je als werkgever bijdragen aan de gezondheid van jouw medewerkers en Wezep? Dat kan met het verse werkfruit van Thuisfruit.nl. Niet alleen is fruit een gezond tussendoortje, het verbetert ook de sfeer een productiviteit. Ook verse gemaakte fruitsappen kunnen wij bezorgen. Een heerlijk extraatje voor bij de lunch! Thuisfruit.nl levert dagelijks werkfruit en fruitsappen bij vele bedrijven in de regio, waaronder Wezep. Maak ook je medewekers blij met vers fruit op het werk in Wezep!

Groente en fruit aanbod van Thuisfruit.nl

Thuisfruit.nl biedt als online groenteboer complete AGF-pakketten in Wezep aan. Dus naast verse groenten en fruit, kun je ook bij ons terecht voor aardappelen, gesneden groenten en kruiden. Ook bieden wij verschillende fruitsappen aan. Weet je nog niet wat er komende week op het menu staat? Kies dan voor een van onze groentepakketten. Zo ben je altijd voordelig uit. Bekijk of bestel de producten hier: 

Fruitmand bezorgen Wezep

Ben jij op zoek naar een smakelijk cadeau? Bij Thuisfruit.nl kun je een fruitmand bestellen en laten bezorgen op ieder gewenst adres in Wezep. De fruitmanden zijn gevuld met het het lekkerste verse fruit, diverse sapjes en stroop. Daarbij kun je een gratis kaartje laten meeleveren, voorzien van een persoonlijke boodschap. Leuk om te geven aan een jarige, als vitamineboost voor de zieke, een geboorte of gewoon zomaar!

Vragen over de online groenteboer in Wezep?

Heb je een vraag over onze groente en fruit of de bezorging ervan in Wezep? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 – 234 0 678 of door ons contactformulier in te vullen. Wanneer plaatst jij je eerste bestelling bij dé online groenteboer van Wezep? Wij bezorgen in de regio Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Hattem, Oldebroek, Zalk, Genemuiden en Dronten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.