Groenteboer Zwolle

Meer en meer inwoners van Zwolle vinden hun weg naar de groenteboer weer terug. Steun aan de lokale boeren. Verse producten. Meer keus. Wat uw reden ook is om uw groente en fruit bij een groenteboer in de regio Zwolle te willen kopen: Thuisfruit staat graag voor u klaar. Wij bezorgen groente en fruit van onze groenteman twee keer per week in Zwolle: op maandag en op vrijdag. Bekijk ons ruime assortiment en plaats eenvoudig online een bestelling!

 

Bekijk het assortiment

 

Groenteboer Zwolle Thuisfruit

 

Verse groenten uit de regio Zwolle

Kunt u ook zo genieten van een zelfgemaakte groentesoep, een heerlijke hollandse stamppot of een frisse salade? Bij Thuisfruit.nl profiteert u iedere dag weer van de lekkerste verse groenten. Heeft u een drukke week en weet u nog niet precies wat u gaat eten? Kies dan voor een van onze groentepakketten. Deze pakketten bestaan uit twee kilo aardappels en vijf verschillende groenten. Bij onze groenteboer vlakbij Zwolle vindt u, onder andere:

Groenten;
Gesneden groenten;
Aardappelen.

 

Vers fruit (deels uit eigen kwekerij!)

Naast groente, bezorgen wij ook vers fruit in Zwolle. Van heerlijke appels en bananen tot nectarines en carambola’s: onze fruitwinkel nabij Zwolle heeft het allemaal! En wist u dat wij een gedeelte van ons assortiment zelf kweken? Bekijk ons aanbod fruit hier! Daarnaast bieden wij ook werkfruit aan ondernemers uit Zwolle. Benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? Neem dan contact met ons op.

 

Lekker vers van de groenteboer in Zwolle

Lekker en gezond eten, dat vinden we allemaal belangrijk. Niets voor niets worden groente en fruit – vers van het land – alsmaar populairder. Zoekt u daarom een groenteboer die bezorgd in de regio Zwolle? Bij Thuisfruit.nl vindt u een ruim assortiment aan zelfgeteelde producten. Bekijk de producten in onze webshop en plaats eenvoudig een bestelling. De inhoud van uw bestelling is volledig hygiënisch en gekoeld ingepakt. Heeft u een vraag over een van onze producten of de bezorging ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 – 234 0 678 of door ons contactformulier in te vullen. Wanneer plaatst u uw eerste bestelling bij dé online groenteboer van Zwolle?

Open chat
Kunnen wij je helpen? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 08:00 en 20:00.