Groenteboer Zwolle

Meer en meer inwoners van Zwolle vinden hun weg naar de groenteboer weer terug. Steun aan de lokale boeren. Verse producten. Meer keus. Wat jouw reden ook is om je groente en fruit bij een groenteboer in de regio Zwolle te willen kopen: Thuisfruit staat graag voor jou klaar. Wij bezorgen groente en fruit van onze groenteman twee keer per week in Zwolle: op maandag en op vrijdag. Bekijk ons ruime assortiment en plaats eenvoudig online een bestelling!

Groenteboer Zwolle Thuisfruit

Verse groenten uit de regio Zwolle

Kun je ook zo genieten van een zelfgemaakte groentesoep, een heerlijke hollandse stamppot of een frisse salade? Bij Thuisfruit.nl profiteer je iedere dag weer van de lekkerste verse groenten. Heb je een drukke week en weet je nog niet precies wat je gaat eten? Kies dan voor een van onze groentepakketten. Deze pakketten bestaan uit twee kilo aardappels en vijf verschillende groenten. Bij onze groenteboer vlakbij Zwolle vindt u, onder andere:

Groenten;
Gesneden groenten;
Aardappelen.

Vers fruit (deels uit eigen kwekerij!)

Naast groente, bezorgen wij ook vers fruit in Zwolle. Van heerlijke appels en bananen tot nectarines en carambola’s: onze fruitwinkel nabij Zwolle heeft het allemaal! En wist je dat wij een gedeelte van ons assortiment zelf kweken? Bekijk ons aanbod fruit hier! Daarnaast bieden wij ook werkfruit aan ondernemers uit Zwolle. Benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? Neem dan contact met ons op.

Lekker vers van de groenteboer in Zwolle

Lekker en gezond eten, dat vinden we allemaal belangrijk. Niets voor niets worden groente en fruit – vers van het land – alsmaar populairder. Zoek je daarom een groenteboer die bezorgd in de regio Zwolle? Bij Thuisfruit.nl vind je een ruim assortiment aan zelfgeteelde producten. Bekijk de producten in onze webshop en plaats eenvoudig een bestelling. De inhoud van jouw bestelling is volledig hygiënisch en gekoeld ingepakt. Heb je een vraag over een van onze producten of de bezorging ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 – 234 0 678 of door ons contactformulier in te vullen. Wanneer plaats jij jouw eerste bestelling bij dé online groenteboer van Zwolle? Wij bezorgen in de regio Kampen, IJsselmuiden, Hattem, Oldebroek, Zalk, Genemuiden, Wezep en Dronten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.