Groenteboer Kampen

Steeds meer inwoners van Kampen vinden hun weg naar de groenteboer weer terug. Verse producten. Biologisch maaltijden. Steun aan lokale boeren. Wat je reden ook is om direct bij ons jouw groente en fruit te willen kopen: Thuisfruit staat graag voor je klaar. Het grootste gedeelte van ons assortiment wordt namelijk door onze eigen groenteboer – aan de rand van Kampen – geteeld. Plaats vandaag nog een bestelling!

Groenteboer Kampen Thuisfruit

Verse groenten

Wie – in Kampen – aan de groenteboer denkt, denkt waarschijnlijk direct aan producten, zoals: komkommers, aardappelen en sla. Deze vind je natuurlijk ook in ons assortiment terug. Zo verkopen wij groenten per stuk, zoals: aardpeer, bieten en champignons. Daarnaast kun je bij ons ook gesneden groenten krijgen. Ben je tenslotte dol op aardappelen? Onze groenteboer in Kampen biedt meer dan 10 soorten aan!

Geen tijd om jouw bestelling zelf op te halen? Geen zorgen: onze groente bezorgen wij in de gehele regio van Kampen.

Heerlijk fruit

Fruit is ontzettend lekker en gezond. Het is dan ook geen wonder dat veel bedrijven in Kampen werkfruit bij ons bestellen. Van die heerlijke bananen tot de iets minder bekende carambola’s: wij verkopen het. Naast fruit, bieden wij, als groenteboer bij Kampen, ook diverse sappen aan. Heerlijke – en vooral: gezonde – dorstlessers. Wij bezorgen ons fruit zelf in Kampen – en omstreken.

Gezond eten met Thuisfruit

Lekker en gezond eten. Dat vinden wij bij Thuisfruit ontzettend belangrijk. Daarom telen wij al meer dan 40 jaar diverse groente- en fruitsoorten. In 1988 startten wij onze groente – en fruitzaak aan de rand van Kampen. Dit breidden wij – als groenteman in Kampen – in 2009 uit met een online webshop. Onze groente en fruit bezorgen wij dan ook in Kampen en omstreken. Bekijk hieronder onze bestel en leverdagen:

Maandagavond in huis?
Je bestelling moet zondagavond uiterlijk 20:00 geplaatst zijn.

Vrijdagavond in huis?
Je bestelling moet donderdagavond uiterlijk 20:00 geplaatst zijn.

Afhalen?
Je bestelling moet uiterlijk ’s avonds 20:00 geplaatst zijn.
De bestelling kun je de volgende dag afhalen in onze winkel!

Op zoek naar een groenteboer in Kampen?

Groente – vers van het land – wordt steeds populairder. Zoek je daarom ook een groenteboer in Kampen? Bij Thuisfruit vind je een ruim aanbod aan zelfgeteelde producten. Je vindt onze groente- en fruitwinkel aan De Chalmotweg 1 in Kamperveen – aan de rand van Kampen. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 – 234 0 678 of door ons contactformulier in te vullen. Wanneer plaats jij je eerste bestelling bij dé groenteboer in Kampen? Wij bezorgen in de regio Zwolle, IJsselmuiden, Hattem, Oldebroek, Zalk, Genemuiden, Wezep en Dronten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.