Groenteboer Hattem

Ben jij op zoek naar een groenteboer in Hattem? Bij Thuisfruit.nl vind je verse groenten en fruit welke je kunt afhalen, maar ook eenvoudig bij jou thuis kunt laten bezorgen. Dit kost je vaak helemaal niets. Dit geldt ook voor ons werkfruit, welke wij dagelijks aan jouw bedrijf in Hattem kunnen leveren. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een landelijke speler met wekelijks meer dan 800 klanten.

Groenteboer Hattem

Groenten, kruiden en aardappelen. 

Wie aan een groenteboer denkt, denkt meestal aan verse groenten. De meeste groenten die wij in Hattem bezorgen, verkopen wij per stuk. Denk hierbij aan andijvie, bloemkool, broccoli en courgette. Daarnaast kun je bij ons ook gesneden groenten, aardappelen en kruiden kopen. Wel zo makkelijk! 

Fruit van a tot z

Naast bovengenoemde producten, bezorgen wij ook fruit in alle soorten. Hierbij beperken we ons niet alleen tot het bekende fruit zoals mandarijnen, appels en peren. Ook minder bekend fruit, zoals granaatappel, carambola’s en bakbanaan kun je bij ons in Hattem bestellen.

Vers groente en fruit aan huis in Hattem

De producten van de groenteboer in Hattem zijn een stuk verser dan in de supermarkt. Zo teelt Thuisfruit.nl al ruim 40 jaar diverse groente- en fruitsoorten. Daarnaast kopen wij ook verse producten bij collega’s in. Sinds 2009 zijn wij met de online webshop en het bezorgen begonnen. Wij bezorgen groente en fruit van onze groenteman twee keer per week in Hattem: op maandag en op vrijdag. Waar wacht je nog op? Plaats vandaag nog een bestelling! Wij bezorgen in de regio Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Oldebroek, Zalk, Hasselt, Genemuiden, Wezep en Dronten.

Fruit op het werk in Hattem

Bijdragen aan de gezondheid van jouw medewerkers? Thuisfruit.nl levert alleen het beste fruit bij jouw bedrijf in Hattem. Hierdoor kunnen je medewerkers iedere dag genieten van vers werkfruit. En wil je eens wat anders dan koffie en thee bij de lunch drinken? Kies dan voor onze heerlijk versgemaakte fruitsappen!

Groenteboer in Hattem nodig?

Ook jouw groente en/of fruit thuis of op kantoor laten bezorgen in Hattem? Schakel vandaag nog onze groenteman in! Bekijk het aanbod in onze webshop en plaats eenvoudig een bestelling. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op via 038 – 234 0 678 of vul ons contactformulier in. Hier zullen wij z.s.m. op reageren. Wanneer plaatst jij jouw eerste bestelling bij dé online groenteboer van Hattem?

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.