Over ons

Ons verhaal

Of het nu gaat om een knapperige appel bij het ontbijt of een verfrissende sinaasappel als tussendoortje, versheid staat centraal in alles wat we doen. We willen dat elke hap een feest van smaak en voedingsstoffen is, zodat jij het beste uit elke hap kunt halen.

Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in een oude appelboomgaard. Ondertussen hebben wij al ruim 10 jaar ervaring in groente en fruit. Het is ons doel om gezonde en lokale groente en fruit voor iedereen beschikbaar te maken.

Ons fruit

Bij Thuisfruit.nl draait alles om smaak én kwaliteit. We gaan zelf op pad naar onze vertrouwde vaste telers en makers om de allerbeste producten te selecteren. We hebben een zwak voor lokale producten, omdat versheid voor ons van het grootste belang is.

Van knapperige appels tot sappige sinaasappels en exotische mango’s, elk stuk fruit wordt met liefde gekozen om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. We zijn trots op ons uitgebreide assortiment, rechtstreeks van de bron. En het beste van alles? Onze telers ontvangen een eerlijke prijs voor hun producten.

Thuisfruit fruitkwekerij

Duurzaamheid

Bij Thuisfruit.nl koesteren we onze planeet. Daarom is onze fruitloods bedekt met zonnepanelen die ons voorzien van groene energie. Door te kiezen voor zonne-energie verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een duurzamere toekomst.

We plannen onze bezorgroutes zorgvuldig om de milieu-impact tot een minimum te beperken. Door efficiënte routeplanning en het gebruik van milieuvriendelijke voertuigen streven we ernaar om onze activiteiten zo eco-vriendelijk mogelijk te maken.

Duurzame Verpakkingen:

Bij Thuisfruit.nl verpakken we jouw bestellingen met zorg en aandacht voor het milieu. Waar mogelijk gebruiken we papieren verpakkingen en duurzame kratten, zodat we plastic afval tot een minimum kunnen beperken en bijdragen aan een schonere planeet.

Ondersteuning lokale initiatieven:

Als onderdeel van onze toewijding aan duurzaamheid ondersteunen we lokale initiatieven en sportverenigingen. We geloven in de kracht van samenwerking en streven ernaar om onze lokale gemeenschappen te versterken en te ondersteunen.

Tegen verspilling

Wij weten door goede voorspelling te maken hoeveel wij moeten bestellen, hierdoor kunnen wij gericht inkopen. Mocht er iets overblijven gaat niks verloren bij Thuisfruit.nl. Onze overgebleven producten vinden een nieuw thuis bij Kinderboerderij Cantecleer in Kampen of de voedselbank.

Op deze manier dragen we bij aan het welzijn van de lokale gemeenschap en helpen we om voedselverspilling te verminderen. Appels en peren met een plekje gaan terug naar onze teler om te persen tot heerlijke sappen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.