Over ons

Ervaren team

Wij telen bijna 40 jaar diverse soorten groenten en fruit op ons bedrijf aan de rand van Kampen. De producten worden sinds 1988 verkocht in onze groentezaak en sinds 2009 via thuisfruit.nl in heel Nederland.

Thuisfruit fruitkwekerij

Fruitspecialisten

Onze medewerkers zorgen door middel van rechtstreekse inkoop, efficiënte processen en eigen bezorgdienst voor een hoge omloopsnelheid. Hierdoor gaan onze producten zo snel mogelijk van het land naar de klant. Een gedeelte van ons assortiment kweken wij zelf.

Thuisfruit.nl perenkwekerij

Verantwoord ondernemen

Wij voldoen aan de wet- en regelgeving van de NVWA. Onze verpakkingen kunnen wij hergebruiken en dat betekent minder afval en minder kosten.

Concurrerende service

Je ontvangt producten en services van de allerbeste kwaliteit tegen de beste prijzen. ’s Avonds voor 20:00 besteld, de volgende dag in huis ! 

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.