Groenteboer Hasselt

In een wereld waarin het belang van fruit en groente dagelijks steeds duidelijker wordt, is het belangrijk dat je de weg weet naar jouw groenteboer in Hasselt. Wil je een steentje bijdragen aan een beter klimaat, wil je een gezonder voedingsplan of kun je groenten en fruit nou eenmaal niet weerstaan? Wat je reden ook is, Thuisfruit.nl staat voor je klaar. Daarnaast is Thuisfruit de bezorgdienst van groenten en fruit in Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Hattem, Zalk, Hasselt, Genemuiden en Dronten. Wil je gemakkelijk je fruit, groente, aardappelen, sappen en kruiden thuisbezorgd krijgen, dan schakel je de groenteboer van Hasselt in. Ben je op zoek naar een groenteboer in Hasselt?

Groenteboer Hasselt

Verse groenten

Bij verse groenten denk je waarschijnlijk al snel aan ijsbergsla, gekleurde paprikaatjes en komkommers. Natuurlijk zijn deze groenten verkrijgbaar bij de groenteboer in Hasselt, maar daarnaast bestaat het assortiment van Thuisfruit uit veel meer soorten groenten. Wel eens gehoord van aardpeer, frisee of lollo bionda? Het aanbod van deze groenteboer is zo groot dat de meest uiteenlopende groenten hier ook beschikbaar zijn. Je ontdekt het in de webshop. Weet je nog niet wat je deze week wil gaan eten? Laat je dan verrassen door Thuisfruit en laat een groentepakket bezorgen door de groenteboer van Hasselt. 

Groente en fruit aanbod van Thuisfruit.nl

Naast verse groente bezorgt de groenteboer van Hasselt, zoals je misschien door de naam al wel had verwacht, ook heerlijk fruit. Wil jij aan het advies voldoen om dagelijks 2 stuks fruit te eten? Bekijk dan ons aanbod op onze website. Wat dacht je van zacht fruit, zoals bessen, aardbeien of druiven? Of van steenvruchten, zoals kersen, perziken en pruimen? In de webshop van Thuisfruit vind je naast de genoemde soorten ook pitfruit, citrusfruit, exotisch fruit en nog veel meer.  Bekijk of bestel de producten hier: 

Fruitmand bezorgen Hasselt

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je de groenteboer van Hasselt zou moeten inschakelen. Zo zul je bijvoorbeeld een gezond eetpatroon creëren, je varieert wat meer in voeding en je geeft jezelf dagelijks traktaties. Maar ook als werkgever of directeur is Thuisfruit een goed idee. Gun je werknemers of scholieren een gezonde levensstijl en geef ze toegang tot voldoende groente en fruit. Kijk voor alle mogelijkheden op de website van de groenteboer van Hasselt. Laat iedereen genieten van verse groente en heerlijk fruit. Je kunt ook een fruitmand bestellen bij ons. Wij bezorgen in de regio Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Hattem, Oldebroek, Zalk, Genemuiden, Wezep en Dronten. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 – 234 0 678 of door ons contactformulier in te vullen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.