Groenteboer Elburg

Ben je op zoek naar een groenteboer in Elburg en omstreken voor vers groente en fruit? Dan hoef je gelukkig de deur niet meer uit te gaan. Bij Thuisfruit, de (online) groenteboer, bestel je heel eenvoudig in de webshop jouw favoriete groente en fruit. Dit kun je natuurlijk zelf bij ons afhalen, maar je bestelling kan ook heel eenvoudig bij jou thuis worden bezorgd. Onze leveranciers rijden iedere maandag en vrijdag om al het groente en fruit te bezorgen. En als kers op de taart: bestellingen van €15,- of meer worden helemaal gratis geleverd! Wil jij hier ook van profiteren? Plaats dan nu je bestelling bij de groenteboer van Elburg.

Groenteboer Elburg

Over thuisfruit.nl

Thuisfruit.nl is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke speler met wekelijks meer dan 800 klanten. De producten worden sinds 1988 verkocht in onze groentezaak in Kampen en sinds 2009 via thuisfruit.nl in heel Nederland, waaronder Genemuiden. Een gedeelte van ons assortiment kweken wij zelf aan de rand van Kampen. De overige producten worden rechtstreeks ingekocht. Dit in combinatie met efficiënte processen en eigen bezorgdienst zorgt ervoor dat wij verse producten kunnen garanderen!

Daarnaast voldoen wij aan de wet- en regelgeving van de NVWA. Onze verpakkingen kunnen wij hergebruiken en dat betekent minder afval en minder kosten.

Wat zijn de voordelen van de groenteboer van Elburg? 

Het is algemeen bekend dat groente en fruit thuishoren in een gezond voedingspatroon. Groente en fruit leveren namelijk een enorme bijdrage aan onze dagelijkse behoefte aan noodzakelijke voedingsstoffen. Denk hierbij aan voedingsvezels, vitaminen en mineralen. En het mooie daarbij is dat er weinig calorieën in groente en fruit te vinden zijn. Maar waarom dan de groente en fruit kopen bij de groenteboer van Elburg, en niet in de supermarkt? De producten van de groenteboer zijn niet alleen verser, maar ook veel diverser dan bij de supermarkt. Hier vind je zelfs groente en fruit waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. En dat allemaal van eigen bodem! Benieuwd naar ons assortiment? Hieronder een kleine greep: 

Fruit op het werk in Elburg

Naast de genoemde voordelen zijn er nog meer voordelen bij het bestellen van fruit bij de groenteboer van Elburg waar je van kunt profiteren. Hierbij kijken we naar fruit op het werk. Fruit op het werk zorgt namelijk voor hogere gezondheid op de werkvloer, betere productiviteit en een goede sfeer onder je medewerkers. Wil jij je medewerkers ook blij maken met vers fruit op het werk? Bekijk dan alle opties bij de groenteboer van Elburg.  

Aardappelen, groente en fruit bij de groenteboer van Elburg kopen? Ontdek ons assortiment op Thuisfruit.nl!

Wil jij graag profiteren van de voordelen van de groenteboer van Elburg? Verse groenten, heerlijk fruit, aardappelen, kruiden, fruitsappen en nog veel meer? Dan schakel je Thuisfruit.nl in! Op de website stel je eenvoudig een pakket samen van jouw gewenste fruit en groenten en wij gaan voor jou aan de slag om het op maandag of vrijdag bij jou te bezorgen. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 038 – 234 0 678 of door een e-mail te sturen naar info@thuisfruit.nl
Wij bezorgen in de regio Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Hattem, Oldebroek, Hasselt, Genemuiden, Wezep en Dronten. Hoe kunnen wij jou van dienst zijn? Neem vandaag nog contact op met de groenteboer van Elburg!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.