Werkfruit

Laat elke week een kist vol vers en gezond werkfruit op je werkplek bezorgen. Dit is niet alleen gunstig voor de gezondheid van je medewerkers, maar het zorgt ook voor een hogere productiviteit en een goede sfeer op de werkvloer. Wil jij je medewerkers ook blij maken met vers fruit op het werk? Bekijk dan alle opties van Thuisfruit. Dagelijks leveren wij werkfruit bij diverse bedrijven in Kampen, IJsselmuiden, Hattem, Oldebroek, Zalk, Genemuiden, Wezep en Dronten

Werkfruit

Elke dag vers en gezond werkfruit

Als bedrijf wil je graag dat je werknemers zo gezond mogelijk blijven. Niet alleen omdat ze hun werk dan beter kunnen uitvoeren, maar ook omdat dat gunstig is voor de productiviteit van de medewerkers en de sfeer op de werkvloer. Een mooie manier om een bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid van je werknemers is door dagelijks voor gezond en vers werkfruit te zorgen. Thuisfruit bezorgt dagelijks fruit bij diverse bedrijven, dus het kost je geen enkele moeite. Wil jij je personeel ook een lekker extraatje geven? Zorg dan dat er elke dag heerlijk werkfruit klaar staat voor je medewerkers.

Allerlei soorten fruit op het werk

Thuisfruit kan er voor zorgen dat de bekende soorten fruit altijd klaar liggen voor het personeel in het bedrijf. Hierbij kun je denken aan de soorten fruit, zoals bananen, appels en mandarijnen, maar daarnaast kun je er ook voor kiezen om minder bekende soorten fruit op het werk aan te bieden aan je medewerkers. Fruitsoorten zoals granaatappels, carambola’s of mango’s zijn namelijk ook als werkfruit te bestellen bij Thuisfruit. Bekijk het hele assortiment van werkfruit hier.

Ook groenten, fruitsappen en diversen te bestellen

Wil je naast het aanbieden van vers en gezond werkfruit voor je personeel er ook zorgen dat er fruitsappen of groenten klaarliggen voor je medewerkers? Dat is bij Thuisfruit geen enkel probleem. Groenten zoals worteltjes, tomaten en komkommer zijn ook eenvoudig te bestellen in onze webshop. Ook zijn er allerlei soorten fruitsappen in ons assortiment aanwezig en kun je ook kruiden en specerijen bestellen.

Werkfruit voor je personeel bestellen?

Wil jij ervoor zorgen dat jouw personeel dagelijks kan genieten van vers en gezond werkfruit? Stel dan eenvoudig een pakket samen op onze website. Wil je graag meer informatie ontvangen over werkfruit? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038 – 234 0 678 of door te e-mailen naar info@thuisfruit.nl of door ons contactformulier in te vullen .

Contactformulier

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.