Groenteboer Oldebroek

Heb je weleens de fruit en groente van de groenteboer uit Oldebroek geproefd? Dit is namelijk veel verser dan de groente en fruit uit de supermarkt. Daarnaast worden je groentes en fruit van de groenteboer van Oldebroek ook nog eens bij je thuisbezorgd. Hoe makkelijk wil je het hebben? Bekijk het aanbod van de groenteboer uit Oldebroek op de website van Thuisfruit.nl. Hier vind je niet alleen heerlijk fruit en verse groente, maar ook gesneden groente, aardappelen, fruitsappen en kruiden en diversen. 

Groenteboer Oldebroek

Vers fruit

De groenteboer van Oldebroek heeft niet alleen groente in het aanbod. Bij Thuisfruit kun je namelijk ook terecht voor de meest uiteenlopende soorten fruit. Denk maar aan exotisch fruit, zacht fruit, steenvruchten, citrusfruit of pitfruit. Wil je dagelijks voldoen aan het advies om minimaal twee stuks fruit per dag te eten? Ga je dan voor een zoet banaantje die je onderweg heel gemakkelijk opeet, snij je een frisse meloen in stukjes om tijdens je werk op te eten of pel je liever een mandarijntje weg? De mogelijkheden zijn enorm. Voor iedere smaak is er een heerlijke soort fruit te vinden. Kies daarom voor de groenteboer van Oldebroek en laat jouw fruit heel gemakkelijk bij je thuis bezorgen. 

Verse groente

Ook bij groente klinkt er een advies. Eet elke dag 250 gram groente. Hierbij moet je niet denken aan een kom groentesoep of een glas groentesap, maar aan echte verse groenten. Dit hoeft gelukkig niet altijd uitgebreid klaargemaakt moeten worden, maar kun je ook heel gemakkelijk wegsnoepen. Als voorbeeld kun je denken aan stukjes wortel die je op je werkdag meeneemt naar kantoor, maar je kan ook aan snoeptomaatjes denken. Er zijn talloze mogelijkheden om aan het dagelijkse advies om voldoende groente te eten te kunnen voldoen. Ga je voor bladgroenten, vruchtgroenten, koolsoorten of stengelgewassen? Wat je keuze ook is, bij de groenteboer uit Oldebroek heb je genoeg mogelijkheden. 

Verse groente bestellen in Oldebroek

Ook bij groente klinkt er een advies. Eet elke dag 250 gram groente. Hierbij moet je niet denken aan een kom groentesoep of een glas groentesap, maar aan echte verse groenten. Dit hoeft gelukkig niet altijd uitgebreid klaargemaakt moeten worden, maar kun je ook heel gemakkelijk wegsnoepen. Als voorbeeld kun je denken aan stukjes wortel die je op je werkdag meeneemt naar kantoor, maar je kan ook aan snoeptomaatjes denken. Er zijn talloze mogelijkheden om aan het dagelijkse advies om voldoende groente te eten te kunnen voldoen. Ga je voor bladgroenten, vruchtgroenten, koolsoorten of stengelgewassen? Wat je keuze ook is, bij de groenteboer uit Oldebroek heb je genoeg mogelijkheden. Fruitmand bestellen? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres!

Vragen over de online groenteboer in Wezep?

Wil je dagelijks profiteren van verse groenten en heerlijk fruit? Schakel dan de groenteboer van Oldebroek in. Elke maandag en vrijdag worden bij jou de gewenste groenten en fruit aan je deur bezorgd. Dit scheelt jou enorm veel tijd en je profiteert daarnaast ook nog van de verse smaak die je bij de supermarkt niet zult vinden. Neem contact met ons op door te bellen naar 038 – 234 0 678 of door ons contactformulier in te vullen. Wanneer plaats jij jouw eerste bestelling bij dé online groenteboer van Oldebroek? Wij bezorgen in de regio Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Hattem, Zalk, Hasselt, Genemuiden, Wezep en Dronten. Kunnen wij iets voor jou betekenen? Neem contact met ons op via het contactformulier of het WhatsApp symbool rechts in jouw scherm.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Waarom thuisfruit.nl

Gemakkelijk in huis

Bestel om thuis van te genieten! Voeg de gewenste producten toe in de winkelwagen en laat het bezorgen op maandag of vrijdag.

Eigen fruitkwekerij

We verbouwen het meeste van ons fruit in onze eigen boomgaarden. Je besteld niet alleen vers fruit, maar ook nog eens uit de eigen regio.

Verse groenten & fruit

Proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen, met de hand geplukt tijdens de hoogste rijpheid en geleverd in perfecte staat.